Program efterår 2018

Program kan udskrives som pdf-fil her: Program 2018 efterår.
Prisen for de enkelte arrangementer er en medlemspris. Ikke-medlemmer betaler yderligere 25 kr. for et engangsmedlemskab.


Lydtryksindikatorer for Jazzværkets arrangementer:

 Lavt Billede   Mellem Billede   Højt Billede


Fredag 17. august
Blicher All Stars
Fredag 17. august kl. 20.30
Medlemspris: 120,-
Billede
Billede
Michael Blicher har spillet over det meste af verden med sine orkestre: Blicher Hemmer Gadd, The KutiMangoes og Astro Buddha Agogo.
Til denne Allstars-koncert har Blicher inviteret et utroligt velswingende hold af musikere fra København og Oslo, som alle elsker soul og jazz fra New Orleans. Og de hiver denne aften både favoritsange og egne numre op af soul/jazz-hatten.
Foruden Blicher på Saxofon består bandet af den charmerende norske sanger og guitarist Svein-Erik Martinsen, Henrik Silver på en vaskeægte New Orleans sousafon (tuba), Niclas Bardeleben og Esben Duus på trommer og percussion.
Vi lover, at det bliver musik, man ikke kan sidde stille til.

Fredag 14. september
RioJazz4
Fredag 14. september kl. 20.30
Medlemspris: 100,-
Billede
Lyt til RioJazz4
Billede
Den danske, lyriske saxofonist Christina Von Bülow og den danske etablerede bassist Morten Ankerfeldt byder sammen med de to brasilianske musikere Caio Marcio Dos Santos, akustisk guitar og Cassius Theperson, percussion på musikalske eksotiske drinks til indtagelse på denne danske septemberaften i Brabrand Kulturuge. Forvent en smuk og energisk koncert, hvor de fire musikere spiller direkte til hjertet og med en energi, der kan være svær at sidde stille til.
Brasiljazz, når det er bedst.

Fredag 5. oktober
Holtsø - Wittrock
Fredag 5. oktober kl. 20.30
Medlemspris: 100,-
Billede
Lyt til Holtsø - Wittrock
Billede
Bluesmusiker Jes Holtsø har siden de legendariske Olsen-bande-film haft et omtumlet liv. Nu er han tilbage på scenen - bluesscenen. Charmen er ikke blevet mindre med årene og med et glimt i øjet og hjertet på rette sted, er han klar til at levere et solidt repertoire af blues, rock og soul. Siden 2009, hvor han fandt sammen med Morten Wittrock, har duoen udgivet flere plader, og bandet leverer et solidt repertoire af blues-rock. Jes Holtsø, mundharmonika og sang, Tobias Trier, guitar, Peter Andersen, trommer og Morten Wittrock, piano.

Fredag 26. oktober
Ninna Milner
Fredag 26. oktober kl. 20.30
Medlemspris: 100,-
Billede
Billede
Milner & Det Bæredygtige Orkester leverer modne jazz-standards af elskede evergreens, men hele vejen igennem med friske pift af det stadig nye årtusind, og bæredygtighed er et af emnerne som behandles i sangene. Man kan være sikker på at opleve humor, nærvær og musik der råswinger. Bandet består desuden af Regin Fuhlendorf, guitar og banjo, Tomas Raae, kontrabas og Janus Templeton, trommer.

Fredag 30. november
Marie Carmen Coppel
Fredag 30. november kl. 20.30
Medlemspris: 150,-
Billede
Lyt til Marie Carmen Koppel
Billede
En koncert med Danmarks førende gospel og soul-diva, sangerinden Marie Carmen Koppel er en helt speciel oplevelse. Med sin store stemme fylder hun kirker, spillesteder og kulturhuse landet over med intensitet, nærver og musikalitet på internationalt niveau. Marie Carmen Koppels repertoire spænder over hendes egne meget personlige sange til nye og gamle gospel og soul sange. Med sig har hun en jazztrio bestående af piano, bas og trommer.