Program forår 2018

Program kan udskrives som pdf-fil her: Program 2018 forår.
Prisen for de enkelte arrangementer er en medlemspris. Ikke-medlemmer betaler yderligere 25 kr. for et engangsmedlemskab.


Lydtryksindikatorer for Jazzværkets arrangementer:

 Lavt Billede   Mellem Billede   Højt Billede


Fredag 25. maj
Udsolgt
Indra
- en fabelagtig stemme
Fredag 25. maj kl. 20.30
Medlemspris: 140,-
Billede
Lyt til Indra
Billede
Den i New York fødte sangerinde Indra Rios-More har været på en lang musikalsk rejse. Hun er velkendt på den danske jazzscene, og hun fortolker det store amerikanske jazz-bagkatalog, så tankerne ledes hen på verdensstjerner som Sarah Vaughan og Barbera Streisand.
Hendes fabelagtige stemme understøttes smukt af:
Benjamin Trærup, saxofon
Uffe Steen, guitar
Thomas Sejthen, bas
Knut Finsrud, trommer.


Onsdag 20. juni
Duo Cofradia
- ægte cubansk
Onsdag 20. juni kl. 20.30
Medlemspris: 75,-
Billede
Lyt til Duo Cofradia
BilledeBillede
Duo Cofradia, ægteparret Lia Llorente og Pachi Ruiz, er fantastiske repræsentanter for Cubansk musik, Son, Salsa og Nuevo Trova.
Lia og Pachi har gennem mere end 10 år turneret med deres koncerter i hele verden, og har man besøgt deres restaurant i Trinidad på Cuba, har man også oplevet deres sprudlende musikalitet, virtuose sang og Pachis eminente guitarspil, der tryllebinder tilhørerne, uanset om det er jazz, blues eller latinamerikanske rytmer.
Pachi komponerer det meste af deres musik, men de fremfører også andre kendte eller mindre kendte numre. Deres stemmer klæder hinanden fantastisk, og det hele fremføres med kærlige drillerier.
Lia udstråler en fantastisk energi og hendes ordspil mellem numrene læner sig op ad standup comedy, der modsvares af Pachis tilbagelænede og rolige væsen.
I deres smukke, selvrestaurerede hjem og restaurant i Trinidad indbyder de mange af byens fattige børn og unge til gratis musik- og sangundervisning.
Duoen har udklækket flere store talenter, der derved får mulighed for en levevej, og duoens indtjening i Danmark går ubeskåret til netop dette arbejde.
Det her er et enestående tilbud,som vi, der har oplevet dem på Cuba, ikke kan sige nej til.

Fredag 22. juni
Julie & Park Trio
- smukt og elegant
Fredag 22. juni kl. 20.30
Medlemspris: 140,-
Billede
Lyt til Julie Erikssen
Billede
Ja, det er et hurtigt genhør med den parisiske jazzdiva, Julie Erikssen.
Sidst hun var i Jazzværket valgte alt for få at høre hende, så vi vil godt give jer chancen igen.
Hun skal opleves.
Mademoiselle Julie kommer her sammen med Jakob Park Trio. Repertoiret er de gode jazzklassikere blandet med Jakob Parks kompositioner og et forfriskende strejf af fransk sangtradition i Julie Erikssens egne kompositioner.
Jakob Park, piano
Morten Ankerfeldt, bas
Janus Templeton, trommer.