Program efterår 2020
NB! Alle arrangementer i 2020 starter fremover kl. 20.00 præcist.

Program kan udskrives som pdf-fil her: Program 2020 efterår.
Prisen for de enkelte arrangementer er en medlemspris.
Ikke medlemmer betaler yderligere 40 kr. for et engangsmedlemskab.
Studerende med studiekort køber billetten til medlemspris.
Medlemmer med handicap, kan følges med en offentlig tildelt handicapmedhjælper, der får fri entre.

Lydtryksindikatorer for Jazzværkets arrangementer:

 Lavt Billede   Mellem Billede   Højt Billede


Fredag 9. oktober
Signe Svendsen
Udsolgt
Fredag 9. oktober kl. 20.00
Medlemspris: 200,-
Billede
Lyt til Signe Svendsen Trio
Billede
Signe Svendsen har teamet op med Lars Skjærbæk (guitar, mandolin, barytonguitar) og Palle Hjorth (orgel, synth, keyboard, harmonika), for at skabe en ny og anderledes ramme om sine sange, og folk kan glæde sig til denne trio. Signe er en stærk entertainer, og fortællingerne vil uden tvivl få meget plads i dette format. Hun er en særegen sangskriver, og hun har nærmest skabt sin helt egen niche i dansk musik. På sin særligt lyriske facon løfter hun sløret for voksenlivets længsler og trængsler myldrende fuld af finesse og nuancer.
Signe Svendsen: sang og guitar, Lars Skærbæk: guitar, Palle Hjort: orgel.

Torsdag 22. oktober
Sam & The Soulmates
Torsdag 22. oktober kl. 20.00
Medlemspris: 130,-
Billede
Lyt til Sam & The Soulmates

Billede
En sangerinde med en kæmpe udstråling og et super band leverer musikalske oplevelser af en ganske særlig klasse. Sjælfulde fortolkninger af jazzstandarder, vuggende brasilianske bossanovaer, egne hits samt franske overraskelser tager tilhørerne med på en rejse, der først stopper, når den allersidste tone klinger ud. Koncerterne bærer præg af musikalitet og rutineret sammenspil mellem Sam (Samara Bahrami) og hendes Soulmates. Sam synger bl.a. på dansk, svensk, fransk, spansk, portugisisk, engelsk og iransk, en oplevelse. Scenen bliver en engagerende legeplads, hvor bandet forstår at skabe en ganske særlig stemning, der bedst af alt kan beskrives som magisk i et underfundigt repertoire af kendte og ukendte numre, gennemsyret af en sjældent set sproglig virtuositet.
Samara Bahrami: vokal, Theo Hjorth: piano, Morten Haushøj: guitar, Mathias Gregersen: bas, Bjarne Slipsager: sax, Kristoffer Lysgaard: trommer.

Fredag 27. november
Veronica Mortensen & Niels HP
Fredag 27. november kl. 20.00
Medlemspris: 140,-
Billede
Lyt til Veronica og HP

Billede
Veronica Mortensen og Niels HP byder på en intens og nærværende koncertoplevelse med julens bedste klassikere krydret med oversete perler. De to garvede sangere med hver deres flotte karrierer bag sig er ofte blevet spurgt om at optræde sammen, og hvilken bedre anledning er der, end julen til at synge sammen?   Koncerten vil byde på duetter som “Baby, It’s Cold Outside”, standards som “Have Yourself A Merry Little Christmas” og klassikere som “Winter Wonderland” “Let It Snow” “The Christmas Song” og “When You Wish Upon A Star”.   Med de to fantastiske sangere ved roret er julestemningen sikret, og selvom det er så koldt derude, er der lagt op til en aften, hvor musikaliteten og hjertevarmen er i højsædet.
Med sig har de Jesper Bodilsen: kontrabas og Calle Brickman: piano.